Over Oppas.nl

Hoe werkt het?

Vind jouw match in 3 eenvoudige stappen!


Voor ouders

Zoek een gastouder
Klik op 'zoek een gastouder', vul je postcode in en je ziet direct een overzicht van gastouders bij jou in de buurt.

Kies 'kennismaken'
Om in contact te kunnen komen met gastouders meld je je eerst aan. Na aanmelding zie je meer uitgebreide profielen met de beschikbaarheid van potentiële gastouders én je kan met hen kennismaken. Bij aanmelding kun je ook je opvangbehoefte aangeven. Wij helpen je dan graag bij het zoeken naar een geschikte gastouder.

Consulent neemt contact met je op
De consulent van ViaViela helpt je bij het vinden van de geschikte gastouder en brengt je in contact met de gastouders waar jij mee wilt kennismaken. Daarnaast kan de consulent ook breder met je meekijken om dé gastouder te vinden die aan jouw wensen en behoeften voldoet.


Voor gastouders

Meld je aan
Klik op 'aanmelden' en vul het aanmeldformulier in.

Vul je persoonlijk profiel in
Na aanmelding kun je je persoonlijke profiel invullen, waarmee je jezelf presenteert aan (aanstaande) ouders. Wat voor soort gastouder ben je? Heb je ervaring? Bied je nog aan meer kinderen opvang? Vragen waarop ouders vaak graag een antwoord willen hebben. Op je persoonlijke profielpagina kun je deze en nog veel meer informatie kwijt. De profielpagina wordt online getoond.

Ouders kunnen je vinden!
Je profiel staat nu online op Oppas.nl en (aanstaande) ouders kunnen je vinden. Het kan ook zijn dat een consulent van ViaViela binnenkort contact met je opneemt om opvangwerk aan je voor te leggen. Ons doel: Samen opvangwerk vinden dat het beste bij jou past!

Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Klantenservice. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.