Met alle ruimte voor de dingen die jouw kind graag doet

Zodra je kind naar school gaat, komt het in een nieuwe (sociale) omgeving terecht. Je kind ontdekt spelenderwijs de wereld buitenshuis. Dan is opvang die daar ruimte voor biedt belangrijk.

Een gastouder vangt je kind na school op in een vertrouwde huiselijke omgeving waar het tot rust komt en een luisterend oor vindt. 

Met behulp van Oppas.nl kun je op zoek naar de gastouder die dit mogelijk maakt. En ken je zelf iemand in je omgeving die deze opvang graag verzorgt maar niet over alle papieren beschikt? Dan helpen wij bij het opleiden en registreren van diegene.

Zo krijg jij de gastouder die helemaal past bij jou en jouw gezin.   

Waarom aanmelden?


  • Flexibele kinderopvang
  • Opvang aan huis
  • Gastouderopvang is voordelig
Aanmelden

Flexibele kinderopvang.

Ieder kind, iedere werksituatie en dus iedere opvangbehoefte is anders. Gelukkig is gastouderopvang flexibele kinderopvang, op verschillende manieren. Zo kun je met een gastouder afspraken maken over flexibele opvangtijden. Dat is wel zo makkelijk als je werkdag een half uurtje uitloopt of als je in wisselende diensten werkt.

Opvang aan huis.

Gastouderopvang is opvang die zowel bij de gastouder als bij jou thuis plaats kan vinden. Zeker wanneer je kinderen sporten of andere buitenschoolse bezigheden hebben, biedt kinderopvang aan huis uitkomst. Naast het gemak, kan een gastouder aan huis zeker bij gezinnen met meerdere kinderen, een financieel voordeel opleveren.

„Onze gastouder is echt een verlengstuk geworden van ons gezin.“ Monique, ouder

Jouw voordeel.

Je betaalt je gastouder alleen voor de uren die je afspreekt. Logisch! Want waarom een hele dag afrekenen als je maar een halve dag nodig hebt? Lees hier wat gastouderopvang financieel zo aantrekkelijk maakt.

Vind jouw gastouder vandaag nog.