Gastouderbureau ViaViela

Over ons


Onze missie

Je bent op Oppas.nl, het onderdeel van Gastouderbureau ViaViela wat zich vooral richt op het met elkaar verbinden van ouders en gastouders. En dat is pas de eerste stap binnen de missie van Gastouderbureau ViaViela: kinderen gelukkig maken!

  


ViaViela, aangenaam!

ViaViela is er voor alle ouders, gastouders, grootouders, pleegouders, verzorgers, aanstaande ouders en kinderen. Als samenwerkingspartner die alles goed regelt als het gaat om gastouderopvang.

 


Onze basis

Aan de basis daarvoor staan onze mensen; je vaste contactpersoon, de medewerker klantenservice, de specialist die je helpt als je een specifieke vraag hebt. Bij ViaViela weten we dat kennis, gedeeld via persoonlijk contact, tot de beste dienstverlening leidt. 

 


Kwaliteit

Sinds onze oprichting in 2005 loopt ViaViela voorop in het bieden van kwaliteit in gastouderopvang. Door altijd te gaan voor persoonlijke begeleiding en te investeren in de scholing van gastouders. Door het bouwen van een gebruiksvriendelijk (online) administratiesysteem waarin iedere ouder en gastouder een persoonlijke omgeving heeft waarin alle uren, betalingen, jaaropgaven, cursussen en andere belangrijke gegevens direct op te vragen zijn. Alles om ouders en gastouders zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

 


Promotie gastouderopvang

Omdat we bij ViaViela zo overtuigd zijn van de voordelen van kleinschalige kinderopvang, blijven we aandacht vragen voor gastouderopvang en het vak van gastouder, bij ouders, gastouders maar ook bijvoorbeeld bij de overheid en bij kinderopvangorganisaties. Zodat iedereen in Nederland het belang ziet van kinderopvang door gastouders.

Ouders een keuze bieden, zodat zij kunnen gaan voor opvang waar hun kind zich gelukkig voelt. Daar worden wij heel enthousiast van!