Weten dat je kindje alle liefdevolle verzorging en aandacht krijgt terwijl jij werkt.

Als ouder ken je jouw baby als geen ander. Je weet precies wat je kindje fijn vindt en jullie hebben je eigen slaap,- eet- en speelrituelen. En dan komt het moment dat je weer aan het werk gaat…..

Om je baby met een goed gevoel op de kinderopvang achter te kunnen laten, wil je zeker weten dat je kindje zich daar net zo veilig en geborgen voelt als thuis. Dat het ritme van je baby ook op opvangdagen door kan gaan en dat er tijdens jouw werkdagen iemand met aandacht en liefde voor je kindje zorgt. Alleen dan kun jij met een gerust hart aan de slag.

Ouders op Oppas.nl herkennen dat gevoel. Gastouders op Oppas.nl werken vanuit dat gevoel.      

Waarom aanmelden?


  • Eén-op-één aandacht
  • Rust en ritme
  • Gastouderopvang is voordelig
Aanmelden

Eén-op-één aandacht

Naast een goede verzorging in een veilige omgeving, wil je vooral dat je kind echt gezien en gehoord wordt tijdens een dag kinderopvang. Bij een gastouder krijgt jouw kindje, mede door een groepsgrootte van maximaal 6 kinderen, alle aandacht die het nodig heeft.

Rust en ritme.

Na een aantal maanden heeft je baby een eigen eet-, slaap-, en speelritme ontwikkeld, dat ritme kan bij je gastouder gewoon doorgaan. Bovendien liggen de geluidsniveaus in een gastouderopvang laag waardoor je kindje voldoende rust krijgt, net zoals thuis.

„Moe na een dag opvang? Fenna niet, die slaapt bij de gastouder net zo goed als thuis!“ Marieke, ouder

Jouw voordeel.

Je betaalt je gastouder alleen voor de uren die je afspreekt. Dit maakt gastouderopvang een voordelige vorm van kinderopvang. Benieuwd naar de kosten van een gastouder? Lees hier wat gastouderopvang financieel zo aantrekkelijk maakt.

Vind jouw gastouder vandaag nog.