Niks is zo fijn als opvang die orde in de chaos brengt.

Als werkende ouder met één of meerdere jonge kinderen heb je het druk. Dan is het fijn als je rust kan inbouwen. Rust voor jezelf en voor je gezin. De meeste winst qua rust is te behalen in dagelijks terugkerende routines zoals werk en kinderopvang.

Via Oppas.nl kies je voor opvang door hetzelfde vertrouwde gezicht, thuis of in een veilige, vertrouwde opvanglocatie in de buurt. Zodat het ritme van jouw gezin gewoon door kan gaan, ook als jij aan het werk bent. Goed voor je gezin en goed voor jou!

Klinkt dit als de beste kinderopvang voor jou en jouw kind? Dan ben je op zoek naar een gastouder!

Waarom aanmelden?


  • Kleine groep, veel gezelligheid
  • Oog voor jouw kind
  • Gastouderopvang is voordelig
Aanmelden

Kleine groep, veel gezelligheid.

Een gastouder biedt kinderopvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Door deze groepsgrootte ligt het geluidsniveau laag en ervaren kinderen meer rust. Tegelijkertijd worden er ook andere kinderen opgevangen. Hierdoor komt je kind al jong met andere kinderen in contact. Goed voor de sociale ontwikkeling en vooral: gezellig!

Oog voor jouw kind.

Een gastouder is een opvangprofessional met een stevige pedagogische basis. Je gastouder heeft, naast tijd en aandacht, ook oog voor de ontwikkeling van jouw kind. Ze weet precies op welke vlakken je kind graag wordt uitgedaagd en bereidt je kind, bijvoorbeeld door te werken met thema’s, voor op een soepele start op de basisschool.

„Onze gastouder is fantastisch, zij zorgt drie dagen per week voor de rust in ons gezin.“ Jeroen, ouder

Gastouderopvang is voordelig.

Je betaalt je gastouder alleen voor de uren die je afspreekt. Logisch! Want waarom een hele dag afrekenen als je maar een halve dag nodig hebt.  Benieuwd naar de kosten van een gastouder? Lees hier wat gastouderopvang financieel zo aantrekkelijk maakt.

Vind jouw gastouder vandaag nog.